elinfajersson

Alla inlägg under januari 2014

Av Elin fajersson - 7 januari 2014 19:32

Fyfan vad trött jag är, har hållt igång hela dagen känns det som, fastän man inte gjort så där jätte mycket, gick 1 timmes promenad i morse sen kom jag hem och matade tyra och tog det lite lungt, orkade inte med stan idag, får ta det i morgon istället. stack hem till emma och drack en kopp kaffe, hon har färgat håret mörkt idag och det blev jätte fint! :)  

Har bara sovit 4 timmar inatt sånu är jag svin trött, och ska passa på att vila nu en stund, jobbigt när man lägger sig så här på kvällen och vilar för då somnar man ju fan inte sen när man ska lägga sig:/ aja det löser sig höhö Godnatt! 


Av Elin fajersson - 7 januari 2014 13:55

Nu drar jag och tyra hem till emma,och tyra ska få busa med sina kusiner, om hon inte sover då:)

   

Av Elin fajersson - 7 januari 2014 09:06

Uppe med tuppen idag känns det som haha, känns skönt att komma upp på rätt sida av klockan, kanske man hinner känna av att dagen även har dagsljus typ:) men men idag ska jag börja dagen med att ta en promenad med caroline och våra töser:)ska bli skönt att fårröra på sig, sen blir det in till stan och fixa present och efter det vänta på att syrran ska bli klar hos frissan har ju fasiken inte träffats sen tisdag det är illa!! haha   

Av Elin fajersson - 6 januari 2014 20:49

I morgon börjar simon jobba igen, så nu börjar dom vanliga rutinerna igen så jag och tyra får underhålla oss själva :) när vi har vaknat så får vi ta en sväng in till stan, har lite ärenden där i morgon, måste blandannat hitta någon födelsedags present till lilla diana som fyller 1 år på torsdag:) sen vet jag inte vad man ska hitta på, fast klockan bli nog ganska mycket eftersom vi brukar inte stiga upp innan 10 endå haha:) hon kommer bli en rikig sju sovare precis som mamma! 


Av Elin fajersson - 6 januari 2014 13:45

Äntligen känner jag mig bättre idag, känner lite av halsen när jag vaknat men sen försvinner det och jag känner mig faktist som vanligt under dagarna :) så har duschat och tagit på mig lite kläder, man känner sig alltid bättre efter en dusch:)nu väntar jag barapå simon som ska hoppa in i duschen med, sen åker vi till galgberget och går slingan där igen, ska bli så skönt, har inte varit ute på några dagar nu:)

tråkigt väder idag dock regnigt å skit , men det gör inget haha:)

Av Elin fajersson - 5 januari 2014 16:46

Nu har vi ansökt om dagisplats till tyra, jag hoppas verkligen att vi får vårt 1a val vi valde klackerups förskola, har bara hört en massa bra om den så det var inga svårigheter att välja tycker ja.. det är lika bra att vara ute i god tid:) 

Nu ska jag återgå att glo på tv och slappa testen av kvällen, ska göra en kopp te för min hals och hoppas att det blir bättre snart! :)ha en bra söndag allihopa:)

Av Elin fajersson - 5 januari 2014 13:24

Godmorgon!

Inatt var det simons tur att ta hand o tyra så jag fick sova, och hon har sovit jätte bra och knappt vaknat alls inatt och hon sover fortfarande. varför kan hon inte ha dom vanorna när det är jag som ska natta och gå upp hahah.. 

jag känner mig fortfarande dålig så detbli även idag en hemma dag tråkigt nog, skulle vilja gå ut en sväng men jag håller mig inne idag med och ser hur jag känner mig i morgon, kanske blir en kort promenad då istället :)får dåligt samvete när man inte är ute med tyra så hon får frisk luft,, men men får kompensera det sen när jag är frisk istället:)


Av Elin fajersson - 4 januari 2014 21:55

jaha idag har vi inte gjort något alls mer än att slappa i soffan haha.. vi köpte idag en elektronisk gunga till tyra av en tjej på¨facebook som vi får hoppas att det hjälper sen så hon kan sitta i den och gunga, så kanske mamma och pappa får äta tillsammans igen haha:) för på torsdag ska skenan bort jag bara räknar ner dagarna nu..  ska bli skönt för både oss och henne, hon tycker inte om att ligga i den har vi märkt, inte så konstigt det blir svettigt och varmt i ryggen.. nehepp nu ska jag fortsätta att fördriva tiden med säsongerna från jersey shore haha Godnatt från sjukstugan! 


Presentation


Elin här 😃 är 25 år och fick min dotter Tyra november 2013 och har nu köpt hus med min sambo Simon så häng med här och läs om allt ifrån barn till renovering av vårt hus och min vardag i massa bilder✌️😘

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards