elinfajersson

Alla inlägg den 17 februari 2014

<3

Av Elin fajersson - 17 februari 2014 18:27

Nu är vi hemma igen, vi har hunnit med mycket idag med planering av dopet, det kommer att bli dubbeldop för tyra och keyla det blir smidigast så. så nu är både datum och kyrka bokad! :) skönt. så nu ikväll ska jag kolla lite dekorationer som ska beställas hem:) ska bli roligt men allt är så stressigt så det inte är klokt!! och billigt  är det definitivt inte heller!! men det är ju bara 1 gång<3 

ikväll blir det en lätt middag, kyckling sallad är såå hungrig just nu så jag smäller snart av haha..så vi hörs sen igen:)

     

Av Elin fajersson - 17 februari 2014 12:28

Nu var det måndag igen och en ny vecka är framför oss.. hoppas denna veckan går fort denna med:) på onsdag är det dax för vaccin för tyra, ser inte fram emot det :( men simon han följer iaf med! sen efter det så ska vi upp till sjukhuset och röntga hennes höft och sen träffa vår läkare och prata, och jag hoppas verkligen att allt ser bra ut, är så sjukt nervös men vi får hålla tummarna:)

har märkt att jag varit lite för gulli gull med tyra så fort hon börjat skrika så har jag alltid tagit upp henne,, men nu har jag faktist låtit henne skrika tills hon slutat  ibland och vips så har hon somnat helt av sig själv! även om det gör så ont i mitt mamma hjärta så får man väl tänka som många andra, att det är bara bra att rensa lungorna!:) man kan inte alltid ha henne på sig och det måste hon lära sig, för det är mycket trots har både jag och simon lärt oss och sett, att hon skriker eller "fejk" skriker ofta för lite uppmärksamhet haha.

för det har aldrig någonsin hänt att hon somnar av sig själv bara så. att få henne till att sova är en pärs i sig ska jag tala om, så nu ligger hon här i soffan jämte mig och skrek i 5 min sen somnade hon:) 

sen vid 14 tiden ska vi hem till emma, har inte träffat om på över 1 vecka pga av att alla har i omgångar blivit magsjuka:( så det ska bli roligt att träffas igen, vi har mycket att planera me med dop å allt. STRESS!! 


Presentation


Elin här 😃 är 25 år och fick min dotter Tyra november 2013 och har nu köpt hus med min sambo Simon så häng med här och läs om allt ifrån barn till renovering av vårt hus och min vardag i massa bilder✌️😘

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards