elinfajersson

Alla inlägg under juni 2012

Av Elin fajersson - 11 juni 2012 19:06

När jag har tråkigt brukar jag gå in och kolla kläder å massa annat strunt på nätet och gick in och kikade på style By tyra och kilckade då hem ett halsband och ett par solbrillor :) halsbandet är enkelt men så snyggt tycker jag! och solbrillor har jag aldirg beställt för jag är så petig när det kommer till de finns aldrig nårga som passar mig , men nu kickade jag hem dessa och hoppas dom kommer passa!       

Av Elin fajersson - 11 juni 2012 18:12

Usch vilken tråkig dag det har varit, vaknade kl 2 i dag och har sen inte haft ork eller lust till att hitta på något, så har bara suttit vid datan hela dagen typ. funderar på om jag orkar ta och rensa min garderob nu har ingen plats kvar :( men får se måste sätta igång nu då annars kommer jag inte orka haha . 

Av Elin fajersson - 10 juni 2012 22:27

Oj dags att lägga sig snart med tanke på att jag bara fick 2 timmats sömn inatt, somnade inte förrens kl 4 och skulle upp till jobbet kl 6 men det har gått idag iaf:) men nu börjar verkligen tröttheten slå uschanamej haha, har inte gjort så mycket idag annars slutade jobba vid 15 sen hade vi tvätt tid  vilket va välbehövt hade knappt några kläder rena, får se hur det blir med jobb denna vecka nu som kommer har endå inte så mycket annat för mig så kan lika gärna jobba känns det som! men men nog om det , nu ska jag hoppa i sängen och hoppas på lite bättre väder i morgon kanske blir att åka en liten sväng med inlines som jag lånat av natta om vädret håller uppe! Sov så gott (v.  Sötnos<3 

Av Elin fajersson - 9 juni 2012 14:41

hejsan svejsan :) idag mår jag mkt bättre så skänt + att det är finare väder idag med det kan ju inte bli mkt bättre :)igår gjorde simon världens godaste fick gryta och ny potatis så jäkla gott det blev :) idag så ska vi åka å fira hans mormor & morfar så det ska bli trevligt :) men det blir inte allt för sent för jag ska upp å jobba tidigt i morron bitti! vi såg en sån bra film igår med som gick på 3an änglarnas stad hette den så sorlig och romantisk hihi :) nepp nu ska jag fixa mina naglar å sen ska vi åka ha en bra lördag! .v.Yummie! jag idag:)     

Av Elin fajersson - 7 juni 2012 20:55

sådär ja då har man nog fixat en köpare till vår soffa eller rättare sagt JAG fixade det hahaha :D simon har lagt ut den på blocket för ett tag sen, folk ringde å va intresserade men sen blev det inget mer med det, så la jag ut den på fb idag å nu på söndag kommer en kvinna som ska titta på den :) käns sorligt att sälja våra grejer som vi köpte till vår första lägenehet faktist, men det kommer bli fint här sen med så:) vårt bord har vi ju hämtat med nu så fint såå:) nu ska jag gåå och ta en stor kopp te igen för att lena halsen lite ha det bra<3 Bästa teè och självklart en massa honung ;)Vår soffa:) även soffbordet är till salu om ngn är intresserad?? :)    
































Av Elin fajersson - 7 juni 2012 14:06

uhhh i still feel like crap:S halsen gör ont ännu mer än vad den gjorde igår! har nyss ätit en ordentlig frukost älskar äta gott när man är ledig :) sista dagen som jag är ledig idag i morron ska jag jobba 7-14 så det är najs, måste hitta kläder tills på lördag med haha annars får simon panik om jag ite har ngt att ha på mig men jag ska nog hitta ngt har ganska mkt nytt så får se vad det blir , men vart fan tog värmen vägen??? jag som köpte nya shorts men inte fan har jag kunnat andvända dom ennu buhu! wie är så glad annica och marcelo från BB har startat upp sina bloggar nu haha vilken blogg nörd jag är :S är lite smått uttråkad men känner inte för att hitta på ngt heller jag vill bara bli frisk! så vi hörs senare igen Pussar .v.

Av Elin fajersson - 6 juni 2012 12:40

Idag är det sveriges nationaldag hoppas den blir bra för er alla:) själv känner jag mig förkyld och mår inte alls bra:( men hoppas det blir bättre snart för jag ska jobba fredag sen på lördag så ska vi fira simons mormor och morfar och sen på söndag är det jobb igen, så jag ska dricka en massa vatten och bara ta det lungt nu! :) simon han håller på och målar om en gång till ute på balkongen sen är det nog klart! nu ska jag ta och äta en rejäl frukost så jag blir lite piggare:) sen får jag se vad vi hittar på vi båda är ju lediga idag <3 En gammal bild på mig :)  

<3

Av Elin fajersson - 5 juni 2012 17:13

Presentation


Elin här 😃 är 25 år och fick min dotter Tyra november 2013 och har nu köpt hus med min sambo Simon så häng med här och läs om allt ifrån barn till renovering av vårt hus och min vardag i massa bilder✌️😘

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards