elinfajersson

Alla inlägg under november 2014

Av Elin fajersson - 20 november 2014 07:14

Godmorgon på er idag är det ingen vanlig dag för idag är det tyras 1 års dag!! herregud 1 år det är stoort:)

 nu har du funnits hos oss i ett helt år och det har absolut varit det bästa året i vårt liv! du förgyller våra dar med skratt och så mycket kärlek att det inte är sant! mamma och pappa älskar dig<3

i morse innan pappa åkte till jobbet så gick vi in och sjöng och hon fick öppna ett paket, det var såå mysigt hon blev jätte glad när vi kom in och sjöng haha och hon älskade sin present som var en massa olika djur som låter och spelar musik som man ska slå på:) också fick hon ett paket hårsnoddar men det var inte lika roligt såklart:)

nu väntas det frukost och sen ett bad och sen ska jag förbereda allt inför hennes kalas ikväll, ballonger ska blåsas upp och borden ska kläs och dekoreras 

Hoppas ni alla får en underbar dag för det ska vi ha:)

     

Av Elin fajersson - 19 november 2014 09:27

Nu har vi kommt hem från tandläkaren med tyra, och det gick bra och hon var som vanligt super glad och pratade hela tiden med tandsköterskan haha:)

i morgon fyller den här tösen 1 år helt sjukt ju!!! :) och titta hennes lockar där bak så söööt <3

   

Av Elin fajersson - 18 november 2014 21:55

bloggen har helt glömts av idag haha. men har inte gjort så jätte mycket, har varit ute och gungat och gått promenad med tyra, sen har vi inhadlat allt för hennes kalas, och allt som ska bakas och nu sitter jag och tittar på the kardashians, tyra och simon har lagt sig och det ska jag med göra nu för i morgon har jag super mycket som ska göras.. först tandläkaren med tyra på morgonen sen måste jag hem och städa lägenheten och sen kommer emma och hjälper mig med med lite av bakningen som ska fixas snäll hon är men det ska bli kul alltid roligare när man är  2:)

men vi får höras av i morgon om jag tar någon pause:)

Godnatt

Av Elin fajersson - 17 november 2014 19:48

Idag har man knappt suttit en sekund känns det som, i förmiddags så var vi och röntgade tyra sen träffade vi läkarn  och allt ser fint ut och nu behöver vi aldrig mer åka och kolla hennes höft, känns så skönt! Annars idag så har jag tvättat, skrivit inköpslista tills tyras kalas och allt som ska bakas, har handlat och druckit kaffe hos emelie och vikt in all tvätt..och simon var snäll som bytte våra sängkläder önskar bara man hade orkat med en dusch nu innan läggdax haha..

Längtar så tills vi flyttar till vårt hus slippa ränna upp och ner till tvättstugan!! och andra som pillar i ens tvätt usch...

i morgon så har jag iget inplanerat direkt men det kommer alltid saker man måste göra så vi får se vad dagen erbjuder, ska iaf ut och gunga med tyra om vädret håller uppe, inte så roligt om det regnar..

men nu är det snart läggdax för tyra och sen ska vi med hoppa i säng

Av Elin fajersson - 17 november 2014 09:12

idag är det en stor dag för oss och för tyra för vi ska nämligen upp till röntgen och sen träffa vår ortoped läkare nu när tyra närma sig 1 år så ska vi kolla hennes höft så att allt ser bra ut, eftersom hon låg i skena när hon var bebis, så nu håller vi tummar och tår att allt ser bra ut,, vilket jag tror men det ska endå bli skönt att få detta överstökat! :)simon kommer snart och hämtar oss, vi hadeglömt bortt att det är idag så vi ska vara där 10.10 och jag och tyra vaknade av ett sms av simon vid 9 typ haha stress! 

hörs senare igen :)

Av Elin fajersson - 16 november 2014 13:43

Fy fan vad kallt detr ute idag, tur att vi tog fram vinter jackorna igårkväll:) Simon han är på son fiske tävling sen tidigt i morse. Tyra har ingen feber längre så vi åkte hem till Emma och barnen idag och blir här tills killarna kommer tillbaka, nu är det ju vinter tid så det blir mörkt redan vid 16 så dom kommer nog hem tidigare idag:)

paj

Av Elin fajersson - 15 november 2014 18:37

idag åkte vi till nyhems vårdcenral med tyra, simon gick först in och skulle fråga om vi kunde få en tid, men dom tyckte att dom behövde veta mer om varför vi sökte vård.. öhhh. så jag gick in och berättade att hon har haft hög feber i 4 dagar, spyr lite då och då slemmig och förkyld, jag tyckte att dom kunde ta sänkan på henne för att kolla om det var något tex lunginflammation eller något annat, för symtomen stämde, och till slut fick vi komma in och där gjordes en vanlig koll bara, men läkaren konstaterade att det var ett vanligt virus.. skönt att utesluta det iaf. hon har även fått fullt med prickar över hela kroppen men det var pga av viruset sa han..

sen har jag övningskört till oskarström idag och sen åke vi hem och käkade mat, och nu har jag och simon gjort äppelpaj, super enkelt och blir säket gott, den står i ugnen nu! 

trevlig helg på er!:)


Av Elin fajersson - 14 november 2014 12:21

idag är det 3e dagen tyra har hög feber, tempade nyss henne och hon låg på 39,4 ..

har inte febern försvunnit tills i morgon så ringer jag vc, har även märkt att hon inte dricker så bra idag heller.. men hon fick iaf i sig en halv clementin precis och alvedon.. hon är så trött och utmattad hela tiden och vill vara ligga på mig konstant min lilla prinsessa<3hoppas dt blir bättre i morgon!

 Nu är det helg om några timmar, men det kommer inte bli en händelserik helg om tyra är sjuk, då blir det att vara hemma och kurera sig ännu mer! men vi hörs senare

Presentation


Elin här 😃 är 25 år och fick min dotter Tyra november 2013 och har nu köpt hus med min sambo Simon så häng med här och läs om allt ifrån barn till renovering av vårt hus och min vardag i massa bilder✌️😘

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards