elinfajersson

Alla inlägg under oktober 2014

Av Elin fajersson - 26 oktober 2014 16:56

Igår kväll var vi på bio jag och simon och den var väl helt okej filmen, men sen när vi hämtade tyra så sa emma att hon hade haft lite feber åså,, och idag så är hon inte rikigt kry näsan rinner och hon hostar men har ingen feber iaf inte under dagen , ska ta tempen igen om en stund.. men vi var iaf tvugna att åka och handla lite, så vi fick köpa en nässug och sen köpte vi nya nappar till henne och en större nappflaska..

Sen skulle tyra sova så då passade jag på att övningsköra i en halvtimma, roligt roligt:)

Nu ska vi strax äta sen ska vi passa på att njuta dom sista timmarna innan läggdax och det blir måndag igen, fy vad tråkigt!!


Av Elin fajersson - 25 oktober 2014 16:35

phuu nu har vi kommit hem ifrån busfabriken och jag förstår inte att det är så dålig luft där inne, har dom ingen AC?? men men barnen hade roligt iaf och tyra blev så trött i slutet så nu ligger hon i sin vagn och sover som en stock, för om en stund ska vi lämna henne hos emma, och jag och simon ska ha egentid:)

             

Av Elin fajersson - 25 oktober 2014 11:20

Åter idag så vaknar vi upp till regn och rusk!! idag fick jag sovmorgon och gick upp vid 10, välbehövt!!

ikväll ska jag och simon på bio vi ska se Gone girl den verkar vara en film precis i vår smak:) annars så hade vi lite vi ville göra nu under dagen, vi ville till bo mässan men det struntar vi i när det kostar 160 kr inträde, lite saftigt.. istället så bestämde vi för att åka ut och ta lite fina höst bilder på tyra men det gick ju inte heller nu när det regnar.. så det får bli busfabriken idag med henne innan vi ska iväg och hon ska hem till sina kusiner alicia och keyla! 

Här är en bild från sist när vi var på busfabriken med tyra:)

 

Av Elin fajersson - 24 oktober 2014 18:55

Så mysigt! Simon ligger och läser bok för en trött Tyra<3

Av Elin fajersson - 24 oktober 2014 14:19

usch redan när vi vaknade idag så var det regningt och tråkigt väder, så idag har detblivit en riktig inne sittar dag. finns inte så mycket att göra, inte roligt att vara ute heller, tyra är lite snorig fortfarande så vi blir inne idag, men konstigt nog så har dagen endå gått fort, och vi längtar tills simon kommer hem och tar helg med oss:)

Blir väl att gå upp till emelie och ta en kaffe till om en stund.

Nu ska jag fortsätta att busa med min lilla buse här hemma, det är inte lätt att få tid över att sitta och blogga eller läsa bloggar för den delen heller, hellst av allt vill hon att jag busar och myser hela tiden, fast vad gör det? det är såå mysigt! 

bjuder på en bild på keyla och tyra från igår:)

 

Av Elin fajersson - 22 oktober 2014 14:59

uäää vilken tråk dag det är idag..inget att göra, men ska snart upp till emelie en vända till för lite mer kaffe haha.. tur att hon finns i samma trapp:)

annars när simon kommer hem så ska vi åka och köpa grind till trappen så tyra inte klättrar upp där, vilket händer varje dag, ddet är ju livsfarligt!! 

   

Av Elin fajersson - 21 oktober 2014 18:56

ikväll blev det pannkakor till mat och det tycker tyra om speciellt när hon äter själv :) sen efter maten så tog vi ett varmt bad jag och lillan så nu är vi nybadade och pyjamas är på och nu sitter jag och inväntar hollywood fruarna och sen därefter the kardashians bra tisdag!!

   

Av Elin fajersson - 21 oktober 2014 11:02

Om en liten stund så kommer mamma, emma och barnen hit och hälsar på ska bli trevligt! 

tyra ligger och vilar och jag ligger i soffan och tråkar..Har inte så mycket att skriva om idag, haslen känns lite bättre idag vilket är skönt! men vi hörs senare igen:)

Presentation


Elin här 😃 är 25 år och fick min dotter Tyra november 2013 och har nu köpt hus med min sambo Simon så häng med här och läs om allt ifrån barn till renovering av vårt hus och min vardag i massa bilder✌️😘

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards