elinfajersson

Alla inlägg under december 2014

Av Elin fajersson - 23 december 2014 21:54

   

Jahopp då var det julafton i morgon såå mysigt och efterlängtat!!  Längtar efter all god mat:) 

idag så mötte jag upp Emma i stan hon skulle  köpa dom sista julklapparna sen tog vi en kaffe på det såklart!

Sen har jag varit uppe hos Emelie en stund i eftermiddags, och när Simon slutade jobbet så hämtade han upp mig och Tyra för att åka in till stan för att fixa lite och sen åkte vi till maxi för att handla julmat tills den 26e för då blir det julfirande nummer 2 med min familj:) detta blir första julafton som jag inte firar med min familj och släkt, känns lite konstigt faktist men så tycker jag man gör för barnens del men det kommer bli mysigt:)

tyra har varit uppe lite senare än vanligt idag men vad gör det när det är uppesittarkväll, vi har inga lottor med vi kollar på uppesittarkväll på 4an iaf lite mysigt!! 

Här är vår gran med massa klappar under (det har kommit mer) haha god jul och godnatt på er


Av Elin fajersson - 21 december 2014 19:23

 

Vilken bra söndag vi har haft fastän Simon inte mår bra, mamma kom hit på förmiddagen för att passa Tyra medans jag övningkörde lite, först blev det en vända till maxi sen körde jag upp mot sjukhuset för att testa deras backar ( start i backe) och det kände jag mig säker på så vi gick vidare till nästa steg så jag gasade på till vallas för att  backa runt hörn , vilket åxå gick bra alla gånger;) sen skulle jag backa in mellan 2 bilar på parkering krångligt men det gick:) sen körde jag hem igen så det blev mycket körning i stadstrafik och övat mycket på det som jag måste kunna! 

Sen lagade vi lite käk och jag bakade lite under tiden sen käkade vi allihopa och Tyra var så glad att mormor var här hihi..

Nu ska vi lägga Tyra och sen själva hoppa i säng, Simon han blir antagligen hemma i morgon så får se vad jag och Tyra hittar på, behöver in till stan har 1 julklapp kvar att inhandla sen är jag klar! 

Julgodiset idag blev samma som förra gången, snickersrutor och rocky roads så goooott!! 


Av Elin fajersson - 20 december 2014 20:21

Idag jobbade jag till 14 med Emma så det var jätte roligt, har hänt en gång innan att vi jobbat tillsammans så dagen har gått snabbt. Sen kom jag hem till en sjuK Simon och en go Tyra:)

igår kväll så började vi med andra rutiner för nattningen, vi har suttit i soffan med henne och gett henne välling och sen haft henne på vårt bröst och guppat lite tills hon somnat, men hon blir större och större och vill inte ligga alls eller bli nattad så längre.

Så igår så bytte vi om på henne och gick upp till hennes rum och gav välling i sängen sen fick hon bli kvar i sängen, och vi turades om att sitta på en stol jämte jag och Simon för det tog 1,5 h innan hon somnade och gav upp. Hon ställde sig upp och skrek hela tiden...

nu idag så gjorde vi samma men jag började och har suttit där uppe nu i 50 min, inget direkt gnäll idag bara tramsig och pratglad men sen fick Simon ta över nu men det är väldigt tyst där uppe så hon somnar nog strax:) 

det är en hel process det här med att vänja dom av med saker haha men skönt när det fungerar!:) 

i morgon står inget jobb på schemat vad jag vet nu iaf, så mamma ska ta Tyra en stund på eftermiddagen så jag kan övningsköra och träna på parkera och start i backen i lugn och ro:) 

hoppas bara inte Simon vaknar upp i morgon och mår sämre än idag dock:( godnatt godnatt nu orkar jag inte vara vaken en sekund längre :)

Av Elin fajersson - 19 december 2014 19:33

       

Nu har vi köpt gran och pyntade den nu ikväll blev så mysigt, vi kör ju alltid annars på Kungsgran men i år kände vi inte för att lägga dom pengarna på granen när vi inte ska vara hemma jul och nyår. Men vi blev nöjda endå, finns inget bättre än doften av barr;)

nu ska vi somna Tyra sen hoppa i säng själva jag ska jobba i morgon bitti  så ska upp tidigt hoppas ni har en bra helg allihopa:)


Av Elin fajersson - 18 december 2014 17:20

   

Oj det var inte igår jag bloggade. Har haft annat för mig  och en liten Tyra som inte vill att jag ska sitta vid datan:) sen har vårt anti virus skydd gått ut på datan så får inte använda den förarens det är fixat. 

Men men annars så har det inte hänt så mycket. Tyra går på dagis om dagarna i 2 timmar. Men nu är det snart jullov så simon han har semester så då blir Tyra hemma med han:)  och jag ska jobba en hel del under jul och nyår ! 

Nu ska vi käka lite och sen ska jag tvätta ikväll, och i morgon ska jag och Tyra möta Emma och barnen utanför jobbet dom har julfrukost så vi ska dit en sväng, sen jobbar vi tillsammmans på lördag så det ska bli roligt! 

Här är 2 bilder på vår älskling efter dagis idag


Av Elin fajersson - 14 december 2014 09:46

igårkväll jobbade jag till 21 och herregud vad trött jag var efter det passet,det var så stressigt på kvällen och jag som då inte är van vid att jobba så blev det lite extra stressigt för mig haha, men de gick och vi blev precis klara tills att vi skulle hem haha.. hoppas denna kvällen blir lite lugnare.

idag har vi lite att göra jag ska övningsköra till simlångsdalen eller lite längre bort, simon skulle dit idag en snabbis, sen måste vi handla nytt lås till min cykel, och sen åka och lämna tillbaka emmas cykel som jag lånade igår.. sen blir nog klockan jobbdax igen!

  

Av Elin fajersson - 13 december 2014 11:30

Idag är det dax för jobb 15-21 men simon han är iväg och fiskar och kommer hemvid 17 så jag ska lämna tyra till emma under 2 timmar tills han kommer och hämtar henne, sen jobbar jag i morgon med från 15.20 så då hinner jag umgås med simon lite med inann jag ska iväg, ska se om vi kan övningsköra lite:)

men måste packa tyras väska nu hoppas ni har en bra lördag! 

:(

Av Elin fajersson - 12 december 2014 16:22

Idag har det varit en sorglig dag, vi har varit på simons mormors begravning.. det var verkligen jätte fint!

Vila i frid.

 

Presentation


Elin här 😃 är 25 år och fick min dotter Tyra november 2013 och har nu köpt hus med min sambo Simon så häng med här och läs om allt ifrån barn till renovering av vårt hus och min vardag i massa bilder✌️😘

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards