elinfajersson

Alla inlägg den 10 februari 2015

Av Elin fajersson - 10 februari 2015 17:08

Har varit ledig idag så har inte gjort något alls, Tyra har varit super gnällig och inget har varit bra, och jag känner mig inte alls på humör och är irriterad  över allt, :( gick iaf ut en sväng och gungade och gick en promenad med Tyra! 

Simon han skulle tvätta bilen efter all kräk som hon lagt av i bilen så han kommer inte hem förarens om 1 timme typ.

såna här dagar så saknar man jobbet måste jag säga.. 

Vill bara gå och lägga mig så det blir en ny dag haha hoppas på en bättre i morgon:)

har glömt att uppdatera på några dagar. i lördags var vi hemma hos Fanny och hade det awsome hon hade gjort pulled pork med massa goda tillbehör, sen blev det en hel del vin och spel och skitsnack innan vi bestämde oss för att gå ut. Men har inte varit ute på flera år och måste faktist säga att det är inte min grej längre. Sitter hellre hos någon och har det roligt hemma istället:) vilken kärring jag har blivit, men det var så sjukt mycket folk så när vi skulle dansa så behövde vi bara stå på dansgolvet så slungades vi åt alla håll haha svettigt!!Dagen efter var jag så sjukt trött att jag nästan låg i soffan hela dagen, vi skulle åka till mölle och ta en promenad men när vi kom fram så kräkte Tyra ner hela bilen och kläderna så det var bara att vända och åka hem och boka tvättid för 3e dagen i rad och sen in med henne i badet! Nu har hon nog blivit frisk iaf och intenkräkts sen i söndags eftermiddag så hoppas det inte kommer mer nu:)

Presentation


Elin här 😃 är 25 år och fick min dotter Tyra november 2013 och har nu köpt hus med min sambo Simon så häng med här och läs om allt ifrån barn till renovering av vårt hus och min vardag i massa bilder✌️😘

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards